Trend van 2018 in sieradenland: IBIZA!

Geplaatst door

Ik zag laatst dat er een Netflix serie is met de naam Ibiza. Natuurlijk iedereen zit op Ibiza tegenwoordig net zoals Wes en Yo met hun restaurant daar. Ibiza is echt the place to be in 2018. Alle celebs gaan er heen. En we zien ook dat de zogenaamde Ibiza stijl, wat zich kenmerkt als een boheemse stijl, een hippie stijl dat dit een heuse mode trend wordt.

Leestip: Ikbensieraden.nl blog over IBIZA sieraden

Meest populair qua accessoires zijn met name de Ibiza armbandjes en oorbellen. Ze kenmerken zich door een uitbundige kleurrijke stijl. Ibiza sieraden zijn absoluut niet duur zoals traditionele gouden en zilveren deftige formele sieraden. Eigenlijk iedereen kan zich wel Ibiza sieraden veroorloven dat moet ook wel want het is echt een hippie thing.

Maar mag je Ibiza sieraden alleen dragen in Ibiza of kan dat ook wel op de Hollandse straten? In principe mag je ze overal dragen. In de zomer kunnen ze ook heel goed werken in Nederland als je over de boulevard aan het flaneren bent of je zit op een terras. Voor de winter en herfst zijn ze ietwat minder geschikt.

-> Aanbieding bij ikbensieraden: Ibiza oorbellen

Zelfs als je nooit geweest bent in Ibiza of nooit van plan bent ook maar te gaan naar Ibiza kunnen deze sieraden dus prima gedragen worden.

Ikzelf bezit zo een drie paar Ibiza armbandjes en ook wat Ibiza oorbellen. Het zijn misschien wel mijn meest favoriete accessoires om heel eerlijk te zijn.

Je valt er sowieso geen buil aan, bij IkbenSieraden kun je al zeer fraaie Ibiza stijl oorbellen kopen voor minder dan een tientje. Ik zou zeggen probeer het gewoon eens. Bij die winkel kun je sowieso gratis retourneren wat betekent dat je sowieso helemaal niets te verliezen hebt. Ik zweer je Ibiza oorbellen zijn een aanwinst voor de sieraden collectie van elke Nederlandse of Belgische vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *